lördag 19 mars 2011

Historien om en kyckling och en affärsidé

God middag igår: hel ugnsbakad kyckling fylld med citron och kryddor, och potatisgratäng. Glufs.
Det såg roligt ut när Björn skulle preppa kycklingen, han stod med den i ena handen och en delad citron i den andra och funderade på hur han skulle kunna få citronsmak på åbäket. Sen beslutade han sig för det självklara och knölade in hela citronhalvorna i det där hålet. Och tänk, köttet fick faktiskt en väldigt tydlig ton av citron sen... Sedär, sedär. :-P

Idag är det fint väder men segt inomhus. Edgar är förkyld som få och snorar eller skiter ner sig själv och allt han rör vid typ. Och när man ska hälla koksaltlösning i hans lilla sargade nos skriker han som om han stod på gravens rand och vi försökte ritualmörda honom. Då känner man sig som en riktigt sadistisk förälder, usch. Han fick i alla fall en rejäl dos mangomums till frukost. Barnmaten från Ella's Kitchen är verkligen the shit.

Nej nu ska jag fixa mig, sen ska vi in till stan en vända och fixa presenter till lillebror och hans tjej som fyllt år. Det känns konstigt att ens lillebror som alltid varit "liten" plötsligt är 28 bast. Rena gamla gubbstrutten. Kanske ska ge honom en rullator med flames på och en antenn med rävsvans? Fatta coolt. Någon borde definitivt börja producera såna. Sen kunde man göra några rullatorer med typ leopardpäls och Swarovskikristaller på också, till Östermalmstanter eller motsvarande. Vilken affärsidé..!
Ivar slöar

Eddie Boy softar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar