tisdag 18 oktober 2011

Plastic fantastic

Herregud vilken risig dag. Vädret är ju bortom all räddning. Och hela familjen var uppe supertidigt och lämnade den krockade BMW:n på verkstan så när vi kom hem sov Edgar och jag bort de få timmar då det typ var sol. Eller åtminstone var oregnigt.

Sen dess har vi hållit oss inomhus och inte gjort ett enda vettigt dugg. Stekte upp en massa köttbullar (det är Edgars nya fetisch) och snart ska han få bada skumbad. Det blir mys.


För övrigt måste jag säga att det här är så himla roligt:
det kommer en ny pappatidning nu, som en trevlig balans till alla mammafixerade magasin som redan finns. Men så gör redaktionen sig till åtlöje redan i första numret genom att fullständigt retuschera sönder Marcus Birro på omslaget.
I och för sig har de ju fått en massa uppmärksamhet genom det, så om all uppmärksamhet är bra uppmärksamhet så kan de väl vara nöjda. Men ändå... Marcus Birro är ju snygg i verkligheten - varför kände de behovet av att photoshoppa honom så han ser ut som en blandning av en skyltdocka och nåt av offren i House of Wax? Här har nån definitivt suttit och blivit hemmablind framför datorn, that's for sure. :)

I, robot

Äkta vara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar